Mesotherapie

Hoe werkt Mesotherapie? 

Naar mate we ouder worden, is onze huid steeds minder goed in staat om zich te herstellen. De huid verliest de stevigheid en veerkracht door de afname van collageen en elastine vezels die het matras vormen van de huid. Om die reden herstellen we de huid met kostbare en pure werkstoffen die de huid weer zijn weerstand en veerkracht terug geeft. Zo wordt de vochtbalans en het collageen aangevuld met enkel huideigen stoffen zoals o.a. hyaluronzuur en vitamines.

Secrets of beauty is in het bezit van de modernste techniek!

Deze moderne techniek is pijnloos en wordt met name gebruikt om zeer effectief de huidveroudering tegen te gaan. Met een speciaal apparaat worden kostbare werkstoffen diep in de lederhuid gebracht. Op deze manier behandelen we de huid van binnenuit, daar waar gebruikelijke crémes niet kunnen komen.

Mesotherapie voor huidverjonging wordt toegepast in het gelaat, hals en decolleté. De huid wordt strakker, stralender en rimpels vervagen. Door het toedienen van hyaluronzuur en vitamines vormt Mesotherapie op deze manier de meest natuurlijke vorm van anti-aging en om huidverslapping te voorkomen!

Mesotherapie gezicht € 85,- 
Mesotherapie gezicht kuur 3x € 225,-
Mesotherapie gezicht kuur 5x € 370,- 


Mesotherapie gezicht en hals € 126,- 
Mesotherapie gezicht, hals en decolleté € 166,-

Heeft u vragen over deze behandeling? Bel of mail gerust!

 

023 56 18 716

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.