LOOkX LED therapie

We willen allemaal zo lang mogelijk een mooie, jonge uitstraling behouden,
het liefst zónder veel pijn en moeite.
Wij bieden behandelingen op basis van natuurlijk genezend LED licht,
dat een rem zet op het huidverouderingsproces.

Dit apparaat zendt lichtgolven uit die de diepere huidlagen bereiken en daar de energieproductie in de cellen en dus alle natuurlijke huidfuncties stimuleren. Denk aan de collageenaanmaak en het huideigen vermogen om werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten. Regelmatige behandeling met dit unieke licht vervaagt zichtbare tekenen van veroudering en zorgt tegelijkertijd dat het huidige verouderingsproces flinke vertraging oploopt. Er wordt op een natuurlijke manier aan duurzame huidverbetering en –verjonging gewerkt met direct zichtbaar resultaat. Deze technologie werd in de jaren tachtig ontwikkeld door NASA en wordt tegenwoordig toegepast ter verbetering van wondgenezing, weefselgroei en het vertragen van verouderingsprocessen.

Zie je met een losse LOOkX Anti-ageing LED mask behandeling al snel effect, in combinatie met andere huidverbeterende behandelingen geeft deze vorm van lichttherapie nog mooiere en snellere resultaten. Van een kuur bestaande uit 15 tot 30 minuten LED therapie in combinatie met een AHA fruitzuur of retinol treatment van 45 minuten kun je het volgende verwachten:


- 1e behandeling: een gehydrateerde huid met een egalere teint en een mooie glow
- 2e behandeling: zichtbaar minder fijne lijntjes
- 3e behandeling:  zichtbaar meer volume
- 4e behandeling: huid ziet er voller, frisser en jeugdiger uit.

Zie je graag nog meer resultaat? Deze kuur kan verlengd worden tot maximaal 12 openvolgende behandelingen voor een natuurlijk ‘facelift’ effect.

We adviseren 2 tot 4 keer per jaar een kuur te volgen, aangevuld met elke 6 weken een onderhoudsbehandeling in combinatie met een anti-ageing treatment.

 

Losse behandeling                                                 tijdens een behandeling
15 minuten    € 29,50                                                  € 23,60
30 minuten    € 38,50                                                  € 30,80

 

 

%MCEPASTEBIN%