Onze specialisten

Manja

Graag stel ik me voor. 

Mijn naam is Manja Kulk, ik ben 42 jaar en run sinds 1 oktober 1999 mijn eigen beauty salon.

Ik zit ruim 23 jaar in het vak en ik ben blij met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan.

Het is belangrijk om te blijven ontwikkelen en door te leren en met de tijd mee te gaan. Op dit moment is de vraag naar huidverbeterende behandelingen het grootst en aangezien wij alles op dat gebied kunnen aanbieden, bent u bij ons aan het juiste adres!

Vanaf 1 juli 2018 heb ik een bedrijf in Noordwijk overgenomen, Azzurro Beauty, waar onder andere veel arrangementen en massages worden geboekt en waar wij met Azzurro Wellness samenwerken om een volledig pakket aan de klanten/gasten aan te kunnen bieden.

Op beide vestigingen hebben we een leuk en professioneel team en ik ben trots om op deze manier zoveel kennis bij elkaar te hebben!

Sanne

Ik ben Sanne Bouthoorn, 25 jaar en werk bijna 9 jaar in de salon waar ik ooit als stagiaire ben begonnen. Ik ben bedrijfsleidster bij Secrets of beauty en ben fulltime in de salon aanwezig.

Mijn specialisaties zijn permanente Make-up wenkbrauwen en eye-liner, bindweefselmassage, IPL (definitief ontharen), mesotherapie, microdermabrasie, LOOkX Skincare & LOOkX Make-up en Rose de Mer peeling. 

Ik ben Naomi Weijgertse, 25 jaar oud en sinds 1 september 2017 aan het werk bij Secrets of beauty. Ik heb mijn diploma als allround schoonheidsspecialiste.
Ik ben circa 14 uur werkzaam in de salon en daarnaast ben ik een HBO studie verpleegkundige aan het studeren.

Mijn specialisaties zijn OPI gelcolor, bindweefselmassage, LOOkX Make-up, LOOkX Skincare behandelingen, harsen met Lycon hars en huidverbeterende behandelingen.

 

 

Ik ben Marlou Vogel, 38 jaar en moeder van twee zoontjes. Ik woon in Nieuw-Vennep waar ik twaalf jaar mijn salon aan huis heb gehad en met dezelfde producten als hier in de salon werkte. Na er anderhalf jaar tussenuit te zijn geweest, ben ik nu alweer ruim twee jaar vol enthousiastme bij Manja in de salon begonnen om het team parttime te versterken!

Mijn specialisaties zijn: bindweefselmassage, mesotherapie, microdermabrasie, IPL ontharing, Rose de Mer peeling, LOOkX Skincare behandelingen en alles op het gebied van huidverbetering.

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Lisa Conijn, ik ben 19 jaar, woon in Hoofddorp.
Ik volg nu de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 4 aan het ROC Amsterdam.

Ik ben stagiaire en daarnaast ben ik parttime in de salon aan het werk!

Specialisaties: Lashlifting, OPI Gelcolor, LOOkX behandelingen, microdermabrasie, mesotherapie, waxbehandelingen en verfbehandelingen.

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Sahra, 29 jaar oud en ik woon in hoofddorp.

Ik ben allround-Schoonheidsspecialiste. En sinds juli 2018 aan het werk bij Secrets of beauty. Het werken als schoonheidsspecialiste doe ik met veel passie en plezier. Ik werk 32 uur per week in de salon.

Mijn specialisaties: acne behandelingen, bindweefselmassage, LOOkX Skincare behandelingen, microdermabrasie, mesotherapie, en alle waxbehandelingen en O.P.I. Gelcolor. 

Ik heet Nina, ik ben 18 jaar oud en woon in Leimuiden. Ik ben stagiaire bij Secrets of beauty en zal elke woensdag en vrijdag aanwezig zijn. 
Ik volg de opleiding schoonheidsspecialiste op het Nova College in Haarlem. Ik ben net begonnen aan mijn laatste jaar! Ik heb gewonnen met verkiezing om mee te dingen naar de beste schoonheidsspecialiste in opleiding en mag nu mee gaan doen aan de landelijke verkiezing, spannend dus want als ik door ben dan mag ik naar Rusland om daar Nederland te vertegenwoordigen! 

Graag kijk ik er naar uit jullie te ontvangen en te mogen behandelen!