De Salon

Secrets of beauty biedt alles op het gebied van schoonheidsverzorging en cosmetica zoals diverse gezichtsbehandelingen, rimpelbehandelingen, manicure maar ook harsen, verven en definitief ontharen.
U kunt ons vinden in het centrum van Floriande Sportdorp in Hoofddorp en in Sportcentrum Nieuw-Vennep.

Ons team staat voor u klaar om vragen te beantwoorden, of een huidadvies op maat te geven dit d.m.v. onze huidanalyse op de Ipad. Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Praktische informatie

Hoofddorp

Voorzieningen

Onze twee behandelruimtes zijn voorzien van airconditioning en luxe behandelstoelen met verwarming en vibratie.

Ook kunt u bij ons pinnen en gratis gebruik maken van wifi.

In de algemene ruimte is verder een garderobe, wachtruimte en een toilet aanwezig. In de wachtruimte is leesmateriaal aanwezig en mocht het voorkomen dat u even in de wachtruimte plaats moet nemen dan verzorgen wij een heerlijk kopje koffie, thee, of een glas water voor u.

Parkeren

Voor onze salon en schuin tegenover de salon zijn twee grote parkeerterreinen waar u gratis en zonder parkeerschijf kunt parkeren.

 

 

Nieuw-Vennep

Voorzieningen

U loopt de sportschool binnen en meteen links van de receptie zit onze schoonheidssalon.
U kunt plaats nemen in de bar van de sportschool waar tafels en stoelen staan maar u kunt ook plaats nemen in één van de banken of fauteuils. Er liggen tijdschriften en kranten om te lezen.
Het toilet vindt zich in de algemene ruimte achterin de sportschool.
Wij komen u halen op de afgesproken tijd.

De behandelruimte is voorzien van een luxe behandelstoel met stoelverwarming.

U kunt bij ons pinnen en contant betalen. Na uw behandeling hebben wij heerlijke koffie (ook cappucino of latte etc.) en thee voor u.

Parkeren

Bij de sportschool is rondom voldoende parkeergelegenheid waar u gratis en zonder parkeerschijf kunt parkeren. In de ochtend en avonduren zal dit wat drukker zijn dan overdag.